Fotoalbum "koninginnedag 2011"

Scoutinggroep Karel de Stoute organiseert in samenwerking met de Nijmeegse Oranjestichting allerlei leuke en spannende activiteiten op de Goffertweide, geschikt voor jong en minder jong.

Zo is er een kinder-survival-parcours, broodbakken, handboog- en luchtbuks-schieten, een luchtkussen voor de kleinsten en een ruim 10 meter hoge houten kabelbaan voor de groteren.
Locatie: de Goffertweide, langs de Slotemaker de Bruïneweg, midden tussen de Steinweglaan en de Muntweg. (Zoek de hoge houten toren)

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven