Fotoalbum "Hard werken"

Er is hard gewerkt op zaterdag 20 augustus. De hele inhoud van het houthok ging op de schop. Het pionierhout werd gecontroleerd en afgekeurd als dat nodig was. Goede stukken werden behouden. De palen zijn opnieuw gemerkt met frisse kleuren. Al met al unieke foto's van een leeg hok én een schone lege kampvuurkuil, de vervuiler gaat in de toekomst zelf de stookplaats schoonmaken. Dame(s) en heren die hebben meegewerkt: heel erg bedankt.

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven