Fotoalbum "Sionie Horde - fototocht 28-02-2015"

Vandaag hadden we met de welpen van Sionie een leuk spel met foto-opdrachten. We gingen verdeeld over 4 groepjes met een staflid de Weezenhof in om te zoeken naar verschillende voorwerpen die op de lijst stonden. Hierin moesten we soms erg creatief zijn, want waar in de wijk vind je nou een vliegtuig of een beer. Zodra we een voorwerp gevonden hadden of creatief bedacht hadden moest dit gefotografeerd worden met alle welpen van het groepje erbij. Deze foto werd ingestuurd naar de homebase. Voor elk goede foto kregen we punten en mochten we een letter raden voor het spel Galgje. Het woord wat geraden moest worden was “Baden Powell’ De oprichter van scouting. Het was erg leuk , gezellig en de foto’s hebben leuke resultate n opgeleverd.

De winnaars: Kim, Tim, Denzo, Ruben, Elian en Aukje zijn beloont met een groot applaus.

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven