Fotoalbum "Mowgli horde - Weerwolven van Wakkerdam kamp"

Op 13 en 14 maart kwamen de welpen naar de dorp Wakkerdam. Samen met de burgemeester, ziener, heks, jager en het spiekend meisje speelde we weerwolven bij het kampvuur. Maar toen kwamen er er weerwolven jagers die vertelde dat er een wolf in het dorp was! In de glazen bol zagen we rode ogen.. Het was de burger met de zonnebril! Gelukkig konden we hem veilig opsluiten.

De volgende dag bleek de weerwolf iemand gebeten te hebben! Op de bewakingsbeelden konden we zien dat het de jager was. Gelukkig konden we hem met een speciaal drankje van de heks weer beter maken. Om te vieren dat Wakkerdam weer veilig was, aten we lekkere zelfgebakken pannenkoeken.

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven