Fotoalbum "Sionie Horde - weekendkamp maart 2015"

Dit weekend kwam Bert bij ons op scouting op bezoek, hij zocht hulp om zijn game terug te krijgen. Zijn super game is meegenomen door de anti game sekte, zij kwamen langs om te zeggen dat het eens klaar moest zijn met spelletjes. Toch heeft Bert samen met de kinderen de anti game sekte weten te overtuigen dat gamen zeker wel leuk is. Bert kreeg zijn super game weer terug, en de anti game sekte heeft ook nog een game gespeeld samen met Bert.

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven