Fotoalbum "Sionie Horde - Weekendkamp Boswachter"

De Welpen van de Sionie horde hadden weekendkamp in Mook, wat bleek nou dat de slechte boswachter het plan had om van het bos een groot resort te maken. De Welpen hebben een beschermd diersoort gevonden, helaas is deze verkocht voor € 200.000,- op de zwarte markt. We hadden de hoop bijna opgegeven maar toen bleek er te zijn gesjoemeld met het bestemmingsplan. De welpen hebben samen met Jan-Willem de (goede) boswachter en met Roos van Greenpeace het bos en de blokhut weten te redden. Tot slot kwam de burgemeester nog langs en vierde een feestje mee.

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven