Fotoalbum "Stafinstalatie 2019"

Op 14 december werden er op Karel de Stoute weer nieuwe stafleden geinstalend. Een hele oude scoutingtraditie waarbij de nieuwe stafleden beloven hun best te doen voor de groep en alle kinderen. Niet alleen stafleden, maar ook de nieuwe voorzitter van de groep werd vandaag installeert! Gefeliciteerd Lykle.
En natuurlijk ook voor de nieuw geïnstalleerde en oude bekende op nieuwe posities. GEFELICITEERD!! Tjeerd(als teamleider), Soraya, Marijn, Daniel, Alex, Saskia, Karlijn en Vera. We kunnen op jullie rekenen!

Upload wachtrij (0)
Uitleg

Klik op knop "Upload" om de foto's te kiezen die je wilt toevoegen aan je fotoalbum. Gebruik de ctrl en/of de shift toets om meerdere foto's tegelijk te selecteren. Bij grote aantallen foto's kan het uploaden erg lang duren, annuleer de upload niet.

 

Let op:

De foto's worden ongewijzigd en dus in origineel formaat geupload. Het uploaden van grote aantallen kan ERG LANG duren. Het is aan te raden van te voren een selectie te maken.

Vergeet niet het voorbeeldplaatje te kiezen

Als je al je foto's hebt geupload is dat een goed moment om één plaatje te kiezen als voorbeeldfoto. Deze foto wordt dan getoond in het albumoverzicht.


Terug naar boven