Algemene informatie

Installatie

Als je een aantal weken of maanden (dit wisselt per speltak) mee hebt gedraaid in de nieuwe speltak, dan word je geïnstalleerd. Dat wil zeggen dat je dan echt lid van de speltak wordt.
Lees verder

Overvliegen

Als leden van een groep te oud zijn geworden gaan ze ‘overvliegen’. Dit ‘overvliegen’ is een Scoutingeigen ceremonie, waarbij we op een leuke manier de kinderen van de ene speltak naar de andere laten gaan.
Lees verder

Weekend- en Zomerkampen

De meeste speltakken gaan zo een 3 tot 4 keer per jaar op weekendkamp. Daarnaast gaan we tijdens de zomervakantie 3 to 8 dagen op zomerkamp. Dat is best spannend, maar ook erg leuk. Tijdens deze kamp beleef je de meest gekke avonturen en leer je van alles!
Lees verder

Lid worden

Lijkt het je leuk om onze scoutinggroep eens uit te proberen? De eerste vier zaterdagmiddagen die je met ons mee doet zijn helemaal gratis. Daarna beslis je pas of Scouting ook echt iets voor jou is en of je lid van onze groep wilt worden.

Wat zijn de kosten

Alle informatie die u nodig hebt omtrent de contributie en overige bijdragen vindt u op deze pagina.
Lees verder

Het uniform

Het Scouting uniform is de kleding die we dragen tijdens een opkomst. Wil je weten waar je insignes moeten komen te zitten of hoe je aan een uniform kunt komen, dan vind je dat op deze pagina.
Lees verderTerug naar boven