Weekend- en Zomerkampen

De meeste speltakken gaan zo een 3 tot 4 keer per jaar op weekendkamp. Daarnaast gaan we tijdens de zomervakantie 3 to 8 dagen op zomerkamp. Dat is best spannend, maar ook erg leuk. Op kamp beleef je de meest gekke avonturen en leer je van alles!

Thema's

De jongere speltakken (Bevers en Welpen) hebben vaak thema's tijdens kamp. In een thema beleef je als kind van alles. Treed op als detective, ontmoet de Flintstones, Astrix en Obelix of Suske en Wiske. Ga op bezoek in een Schots hotel, ontmasker de butler of ga op pad met een archeoloog en reis over de hele wereld!

En als je al wat ouder bent...

De oudere speltakken doen meer stoerdere dingen. Slaap in je eigen tent, bouw je eigen keuken en kook je eigen eten, daar begint het mee. Daarnaast doe je allerlei gave activiteiten, denk aan een spothike, abseilen, vlotvaren, kratstapelen en van een kabelbaan gaan. Ook leer je er een hele hoop, heb je bijvoorbeeld al eens met een echte GPS een tocht gelopen? Bij ons beleef je het! Al deze activiteiten doe je samen met de andere Scouts, teamwork noemen we dat!

Kijk, zo gaat dat...Terug naar boven