Verhuur

Onze locatie ligt aan de rand van Nijmegen en grenst aan het natuurgebied “De Vogelenzang.” en kan door scoutinggroepen, (sport)verenigingen, scholen of individuele personen worden gehuurd. De accommodatie bestaat uit verschillende lokalen en biedt ruimte voor groepen tot ongeveer 70 personen.

Voor wie is onze locatie geschikt?

Onze locatie is uitermate geschikt voor basisscholen, sportverenigingen en uiteraard scoutinggroepen. Standaard verhuren wij 4 ruime lokalen en 1 kleinere ruimte. Gezien de grootte van onze locatie is deze vooral geschikt voor groepen tussen de 25 en 50 personen. Grotere groepen zijn ook welkom, maar houdt u er dan rekening mee, dat wij 2 toiletten en 2 douches hebben

Heeft u plannen voor een familiedag? Dan bent u ook van harte welkom op onze scoutinggroep. De kampvuurkuil, open haard, ruime speelvelden en genoeg binnenruimte bij slecht weer, maken onze locatie zeker geschikt voor uw familiedag. U kunt m.u.v. zaterdagen, op elke dag bij ons terecht voor uw familiedag.

In verband met overlast voor onze buren, wordt onze accommodatie NIET verhuurd voor feesten of andere bijeenkomsten van jongeren. Ook voor studentenverenigingen is onze accommodatie helaas niet te huur. Wij maken hier géén uitzondering in!

Accommodatie

De ruimtes zijn verdeeld over drie bijeengelegen gebouwen. Als u onze locatie huurt, dan krijgt u standaard toegang tot 5 lokalen. (3 ruime speltaklokalen, 1 grote ruimte met open haard en 1 kleinere ruimte ingericht met banken). Daarbij geldt het volgende:


Terug naar boven