Welpen (7 tot en met 11 jaar)

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Beleef het avontuur

Bij de welpen gaat je verder dan alleen spelen, je gaat op avontuur. Je gaat op zoek naar de schat van Kapitein Zwartbaard, maakt een reisje door de tijd met de tijdmachine van de professor of je belandt tussen de maffia in Italiƫ.

De leiding gaat met je mee

Als welp ga je nooit alleen op avontuur, de leiding gaat met je mee. Soms is het toch wel fijn om even achter de grote mensen te kunnen schuilen als het net te spannend wordt. Zij zorgen ervoor, dat je altijd weer veilig thuis zal komen.

Samendoen en ontdekken

Naast alle avonturen die je beleeft, doe je nog veel meer leuke dingen. Verstoppertje spelen, hutten bouwen, trefbal of Hollandse leeuw, knutselen, naar de speeltuin, zwemmen, koken en ga zo nog maar even door. Samen met de andere welpen beleef je het allemaal!

Kijk dit zijn wij!

Wanneer gaan de Welpen er op uit?

Elke zaterdagmiddag komen de Welpen van 14:00 tot 16:00 uur bij elkaar. Ook gaan de Welpen op verschillende kampen. Drie keer in het jaar gaan ze op weekendkamp en in de zomer gaan ze een week op zomerkamp.


Terug naar boven